Förrätter
Toast Skagen (G) Halv/Hel 155/245:-
Grillat bröd, citron, syrad lök, pepparrot
Sniglar (G+L) 125:-
Gremolata, levainbröd, vitlökssmör
Carpaccio 175:-
Tryffelmajonnäs, syltad pumpa, rostade pinjenötter, parmesan, sallad
Löjrom/Tångkaviar 185/165:-
Råraka, rödlök, citron, smetana
Ravioli 135:- Svamp, ricotta, brynt smör, krispig salvia, saltrostade marconamandlar
KKB selection:
För oss är det enkelt, vi strävar alltid efter att erbjuda ett så bra kött som möjligt och därför är vi stolta över vårt samarbete med Benny Granqvist och Scan, där Benny handplockar svenskt nötkött som möter våra kvalitetskrav och hänger köttet på ben i minst 21 dagar. Sedan styckar vi upp den urbenade stocken på plats
-Entrecote 250g 435:-
-Zabuton 200g 295:- Välmarmorerade locket på högrevet
Kött
Oxfilé 180g 435:-
Angus Beef, Uruguay
Rödvinsbräserad Oxkind 255:- Mjölkko, Finland
Långbakad Fläsksida 195:-
Prästgården , Grevbäck-Sverige
Majskyckling Supreme 215:-
Frankrike
Hjort, Baby Topside 295:-
Mountain River, Nya Zeeland
Fisken 255:-
Fråga oss samma dag på plats då det ändras kontinuerligt
Sugen på växtbaserat? 195:-
Fråga oss samma dag på plats då det ändras kontinuerligt
Barnalternativ 135:-
Fråga oss samma dag på plats då det ändras kontinuerligt
Kockens rekommendation är medium som stekgrad, om ni önskar annat prata med personalen.
Såser
Rödvinssås
Murkelsås (L) Blåbär&Lingon
Pepparsås (L)
Kryddsmör (L)
Chimichurri
Béarnaise
Tillbehör
Pommes Frites
Potatisgratäng (L)
Idaho Potatis
Västerbottenpuré (L)
Potatis & Getostrulle (G +L)
Tomatsallad, sherryvinegrette, rostad lök (G)
Pressad Potatis
Extra tillbehör 55:-
Dessert
Marängsviss (L) 115:-
Kolaglass, chokladsås, hallongrädde, maräng, banan, saltrostad mandel
Vit choklad taco (G +L) 115:- Vit chokladmousse, havre flarn, saltrostade pistagenötter, portvinsmarinerade körsbär
”Glass a four” (G+L) 120:-
Hjortonmylta, krossade drömmar, italiensk maräng, vaniljglass
Sorbet 65:- Fråga oss om smak
Tryffel (L) 45:-
Fråga oss om smak
(L) Innehåller laktos
(G) Innehåller gluten